За Нашата Винарна

Произвеждаме вино от

2007

Ние сме страстни производители на висококачествени вина с дългогодишен опит и предание в света на винопроизводството. Нашата мисия е да създаваме уникални и вкусни вина, които не само задоволяват най-изисканите вкусове, но и разказват историята на нашата земя и традиции.

Нашата история започва от дълбоките корени на нашите лозя. Разположени в изисканите райони, нашите лозя се грижат с любов и внимание, като внимаваме за всяко дърво, всяка лоза и всяко грозде. Съчетавайки традиционни методи със съвременни иновации, ние отглеждаме и подбираме най-добрите сортове грозде, за да създадем уникални аромати и вкусове в нашите вина.

Нашата отдаденост към качеството се отразява във всеки етап от производствения процес. От ръчното бране на гроздето до внимателната селекция на най-добрите плодове, от деликатната ферментация до зреенето в специално подбрани дъбови бъчви – всичко това се случва с една цел: да създадем вина с характер, стил и впечатляваща комплексност.

Вярваме във влиянието на природата и сезоните върху вкусовете и ароматите на нашите вина. Затова избираме да работим в хармония с природата и да я възприемаме като партньор в нашето творчество. Всичко това се отразява във всяка бутилка, която напуска нашата изба.

Ние с гордост предлагаме нашите вина на ценителите, които споделят нашата страст към изключителното. Стремим се да създадем изживяване, което обогатява сетивата и вдъхновява душата.

Изкуството да правиш вино

Изкуството да правиш вино е уникално сливане на страст и прецизност. От ръчното бране на гроздето до внимателната ферментация и зреенето, всяка стъпка е изкусно изпълнена. Виното разказва историята на земята и сезоните, обогатява сетивата и дарява удоволствие. То е израз на творчество и вдъхновение, превърнало се в изкуство, което се наслаждаваме във всяка капка.

Зреене

Зреенето в  бъчви е като виртуозен художник, който допълва платното с богати цветове и детайли, създавайки изключителна музика на сетивата.

Процес на зреене

Процесът на зреене в бъчва е като времепис, където виното се усъвършенства и обогатява със сетивни дълбочини. В бъчвата, напитката се сближава с околната среда, поемайки уникални характеристики, които обогатяват нейния вкус и аромат. Този процес, който е съчетание на време, влажност и въздух, придава на виното специален отпечатък, който всяка чаша разкрива с невероятна експресия.

Запечатване

Запечатването на виното е ключов момент в производствения процес, където се осигурява свежестта и качествата му да се запазят във времето.

Първите сетива при дегустация са визуалните

Дегустацията на вино след зреенето е пленително пътуване към сложността и богатството на напитката. Гледайки в цвета на виното и наблюдавайки нюансите му, можем да научим много за неговото състояние и структура.

Бутилиране

Бутилирането на вино е заключителният акт в производствения процес, при който течността, която е преминала през сложни етапи на растеж и зреене, придобива своята окончателна форма и идентичност. Този момент е като затваряне на книгата след завършване на разказа.

Свържете се с нас

Заповядайте в нашата винарна и откриите нови аромати, научете повече за процеса на производство и се насладете на изкусителния вкус на виното ни.

Телефон

(255) 352-6258

Адрес

гр. Хасково, ул. МАКЕДОНИЯ, 107