Нашите вина

Нашите вина представляват израз на нашата страст и посветеност към изкуството на винопроизводството. С вдъхновение от природата и земята, от която произлизат, всяка бутилка носи в себе си уникална история. Ние не просто правим вино, ние създаваме изживяване за сетивата. Те са продукт на нашата иновативност и постоянната ни стремеж към съвършенство. С гордост ви предлагаме да се потопите в този свят. Позволете си да се потопите в атмосферата на вкусове и аромати, които са продукт на нашето изкуство и предание.

2020 РЕКОЛТА

2020

Pinot Noir

Виното, което се откроява със свежест и живост във вкуса си, предлага цитрусови нотки и нежна минералност. Елегантно и освежаващо, то е идеално за леки ястия и моменти на отдих.

Syrah

С богат ароматен букет, това вино предлага плодови нюанси, обвити в деликатна сладост и пикантност. Съчетание от плътност и баланс, то е идеално както за куверт, така и за специални поводи.

Cabernet

Виното разкрива комплексни аромати на черни плодове, подправки и землисти нюанси. Със зрял и изискан характер, то пленява с дълбок вкус и дълъг послевкус. Подходящо за изкушаващи гурме комбинации.

Zinfandel

Със своя интензивен букет, виното разкрива аромати на цветя, плодове и подправки. Опияняващо и богато на сложни вкусове, то създава сетивно пътешествие към екзотични дегустационни изживявания.

Cabernet

Впечатляващо вино с бистър и изразителен профил, предлага дълбоки аромати на червени плодове и подправки. Неговата структура и баланс го правят чудесен спътник към разнообразни кулинарни изживявания.

свържете се с нас

Заповядайте в нашата винарна и открийте нови аромати, научете повече за процеса на производство и се насладете на изкусителния вкус на виното ни.

Телефон

(255) 352-6258

Адрес

 гр. Хасково, ул. МАКЕДОНИЯ, 107